Politika

SNP: Prethodne dvije godine dokaz da je DPS prevario Novljane

Socijalistička narodna partija nastavila je sa predizbornim aktivnostima u Herceg Novom u okviru kojih je održan sastanak članova stranke sa područja Mjesne zajednice Baošići - poručuju iz SNP-a.
SNP: Prethodne dvije godine dokaz da je DPS prevario Novljane
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode, kandidati sa liste „SNP-Socijalistička narodna partija Herceg Novi-mr Danijela Đurović - Ustani i pobijedi - Samo za Novi“ – Vesna Samardžić, Peko Petijević i Milena Begović definisali su prioritetne projekte za Baošiće, a čija će realizacija unaprijediti razvoj ovog poznatog ribarskog mjesta i podići kvalitet života svih njegovih mještana:

''Donošenje DUP-a Baošići i planiranje razvoja turizma sa lokacijama za manje hotele, uz očuvanje ambijentalnih vrijednosti i kulturne baštine. Obezbjeđenje svih preduslova za izgradnju hotelskog kompleksa „Carine“; Adaptacija plivališta u moderni poslovni centar; Sanacija putne mreže u lokalnim zeseocima: Polet, Dubci, Lug, Norveško naselje, Zlatnik, Zaušje, Bigovići, kao i proširenje i rekonstrukcija puta do crkve; Sanacija parapeta, rasvjete i asfaltiranje kompletnog šetališta-priobalnog puta; Izgradnja sekundarne kanalizacione mreže za naselja koja nijesu pokrivena istom u našem prošlom mandatu: Vidice-Gradal, ulica Uza-zid, kamp naselje i Navarinsko naselje i regulisanje odvođenja atmosferskih voda na čitavoj teritoriji Baošića; Izgradnja kapele; Uređenje javnih površina (parkirališta, trotoari, urbane površine, dječija igrališta, ozelenjavanje skverova); Namjenskim korišćenjem sredstava od Morskog dobra i boravišne takse obezbjedićemo uređenje obale kroz investicije izgradnje novih kupališta i proširenje postojećih; Podrška sportu i afirmisanje zdravih stilova života kroz sponzorisanje sportskih klubova sa teritorije Baošića, izgradnju vježbališta na otvorenom („street workout“); Turistička valorizacija antropogenih resursa kroz promociju tradicionalnih bokeških vrijednosti (kultura, običaji, kuhinja, muzika) i organizaciju zabavno-sportskih manifestacija u okviru Praznika mimoze i Baošićkog ljeta'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju prethodne dvije godine dokazale su da su građani Herceg Novog bili prevareni obećanjima DPS-a. 

''Novom trebaju znanje, stručnost i odgovornosti, a ne nerad, javašluk i obmane. Novi ima sve predispozicije da bude bogato, sigurno i prosperitetno mjesto za život. Ono što mu sada, prije svega, nedostaje jeste da ponovo ima dobru upravu, koja će biti servis svih građana, a ne tajkunskig lobija. Novi ne smije biti plijen DPS-a, već ponovo grad na ponos čitave Crne Gore. Kao nova vlast od 8. maja vratićemo naš grad na stazu domaćinskog i odgovornog upravljanja. Zato - Ustani i pobijedi, samo za Novi! Socijalistička narodna partija – čista Desetka''. zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika