Politika

DF: Našu pobjedu u Herceg Novom ništa ne može zaustaviti

Pobjedu DF-a u Herceg Novom ništa ne može zaustaviti, a naročito ne učestale posjete i lažna obećanja ministara iz Markovićeve vlade i najviših funkcionera DPS-a i satelita - ocjenjuju iz Demokratskog fronta.
DF: Našu pobjedu u Herceg Novom ništa ne može zaustaviti
Portal AnalitikaIzvor

''Političko-kriminalna struktura Mila Đukanovića decenijama je radila sve da spriječi razvoj i perspektivu našeg grada i čitave Boke. Zato nikoga ne može prevariti naprasna zabrinutost funkcionera DPS-a i njenog priveska SD-a za probleme Novog, već se takvim potezima samo pokazuje nepoštovanje prema našim građanima. Primili smo k znanju da je DPS spreman na sve već viđene zloupotrebe kako bi se dočepao vlasti, ali neka znaju da su i DF i slobodni građani Herceg Novog odlučni u namjeri da na izborima odbrane čast i prave vrijednosti našeg grada'', navodi se u saopštenju DF-a.

Oni navode da je situacija u Herceg Novom vrlo jasna.

''Građani će birati između vladavine kriminalne organizacije Mila Đukanovića i vizije slobodnog i razvijenog Herceg Novog koju nudi Demokratski front. Zbog ranijih loših iskustava, kada su opozicioni glasovi građana Herceg Novog zloupotrebljeni i stavljeni u funkciju DPS-a, ovoga puta će se glasovi koncentrisati prema onima koji su dokazani protivnici crnogorskog režima. Građani HN neće dozvoliti da ih boli glava nakon ovih izbora, nego će ići na sigurno, glasaće provjerenu opozicionu političku organizaciju - DF i najboljeg, najsposobnijeg i najobrazovanijeg kandidata za gradonačelnika – gospođu Simonidu Kordić'', ističe se u saopštenju.

Oni dodaju da će pobjeda DF-a u Herceg Novom biti dodatno ohrabrenje za sve građane u Crnoj Gori.
 
''Pobjeda DF-a u Herceg Novom će imati i širi značaj, to će biti dodatno ohrabrenje i podsticaj za građane čitave Crne Gore, i jasna poruka da se bliže promjene i sloboda. Do slobode! Izbor je jednostavan- Novi ili On'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika