Politika

Demokrate DPS-u: Građani najbolje vide ko su varalice u skupim odijelima

Pošto je iz hercegnovskog DPS ocijenjeno da Demokrate obmanjuju svoje glasače, oglasili su se iz Demokratske Crne Gore. Njihov kandidat za odbornika u hercegnovskom parlamentu Milan Bošković, poručio je DPS-u da građani Herceg Novog i Crne Gore u posljednjih 27 godina najbolje vide ko su pričalice i varalice sa skupim odijelima i luksuznim automobilima. On dodaje da je naročito poznato ko jedno smišlja, drugo priča, a treće radi.
Demokrate DPS-u: Građani najbolje vide ko su varalice u skupim odijelima
Portal AnalitikaIzvor

“Dame i gospodo iz DPS-a, vi ste vjerovatno navikli na razna prozivanja, jer ste dobar dio toga i zaslužili svojim djelima, pa nikad i ne odgovarate, jer jednostavno ne znate ni šta ćete odgovoriti.  Mi na vaše ili na bilo čije neistine nismo oguglali, niti ćemo ikad. A reći za neistinu da je neistina nije pravdanje onome ko je javno iznese, a naročito ne onome ko to u namjeri diskreditacije učini, već unutrašnja potreba i elementarna norma pokazivanja odgovornog ponašanja prema javnosti. Onoj javnosti kojoj vi oči mažete evo skoro 30 godina”, kazao je Bošković.

On dodaje da je DPS-u nejasno da neko radi bez nadoknade, da neko ima ideale, viziju i da radi zbog odvažne nade u bolje sjutra, jer su to, kako tvrdi, za DPS nezamislivi porivi.

Bošković poručuje da članovi DPS treba da bace letimičan pogled na svoju listu, pa će, kako dodaje, vidjeti da mnogi ne bi imali gdje i da ne bi znali šta će od sebe da nema partije da ih uspinje na društvenoj ljestvici.

“Saopštenja u kojima se ovih dana sa svih strana kidiše na Demokrate, govore o našoj snazi. Da mnogi žele da zaustave talas promjena, koji je krenuo iz Budve, preko Kotora, a koji će bez ikakve sumnje zapljusnuti i Novi. DPS ga sluti, već može da namiriše i to je glavni razlog njihove nervoze”, poručuje on.

Bošković smatra da će najbolje saopštenje za javnost će dati građani Novog 7. maja.

“Kad smo već kod kuraženja da ste našli konačno nekoga da ga potpiše, bolje da ni ovo niste potpisali kakvo je – puno paušalnih ocjena i masnih neistina. Više je logike bilo da baš ovo potpišete ispred cijelog odbora, jer je toliko kontradiktorno kao da je po jednu rečenicu pisao cijeli opštinski odbor DPS-a”, tvrdi on.

Na kraju, poručuje da ako iz DPS- a ponude jedan jedini dokaz da Demokrate plaćaju svoje volontere, Demokrate napuštaju i politiku i Crnu Goru.

“A vi dajte obećanje da ćete isto učiniti ako se ispostavi da neko iz vaših redova i u Novom potpiše sporazum o priznanju krivice, pa da počine i Novi i Crna Gora od vas”, zaključuje on.

Portal Analitika