Fudbal

Siti ubjedljiv protiv Sautemptona

Mančester Siti polako počinje da liči na pravi Gvardiolin tim. Poslije serije slabih rezultata i neuspjeha u obračunima sa direktnim rivalima, Građani su danas pokazali kakvim ofanzivnim potencijalom raspolažu i pregazili su Sautempton u gostima sa 3:0!
Siti ubjedljiv protiv Sautemptona
Portal AnalitikaIzvor

Kapiten Vensan Kompani je zakucao loptu u mrežu glavom poslije kornera i sve poslije toga je bilo rutinsko odrađivanje posla za Gvardiolin tim. Maleroznom kapitenu je ovo bio prvi premijerligaški gol poslije avgusta prošle godine!

U nastavku je domaćin pomjerio linije tima naprijed u pokušaju da izjednači, ali je platio skupu cijenu. Sinevnula je kontra u Sitijevom stilu, De Brujne je spojio sa golom brzonogog Sanea koji je rutinski gurnuo loptu u mrežu.

A da sve prođe idealno za goste, pobrinuo se Serhio Aguero koji je nastavio golgetersku seriju. Još jedna asistencija De Brujnea, Aguero pogađa glavom između defanzivaca domaćih za konačnih 3:0.

Mančester Siti drži treću poziciju koja donosi direktan plamsna u Ligu šampiona i u dobroj formi dočekuje derbije sa Arsenalom i Mančester Junajtedom koji im slijede u naredna dva meča.

Portal Analitika