Politika

Rajko Komnenić na čelu SD-a u Igalu

Formirale su mjesni odbor Igalo za čijeg predsjednika je izabran Rajko Komnenić, a za potpredsjednike Radovan Radović i Tanja Baćović.
Rajko Komnenić na čelu SD-a u Igalu
Portal AnalitikaIzvor

Formiranje mjesnog odbora u Igalu, samo je nastavak aktivnosti koje Socijaldemokrate Herceg Novog kontinuirano sprovode u susret predstojećim lokalnim izborima.

“Konstantan priliv članstva nam govori da smo na pravom putu, da je građanima Igala i Herceg Novog dosta izlizanih političkih opcija, koje predugo, u kontinuitetu, uništavaju naš grad. To su političke strukture koje predstavljaju opoziciju državi Crnoj Gori i njenim vitalnim interesima, pa je stoga jasno da ne može drugačije biti i kada je Herceg Novi u pitanju”, navodi se u saopštenju OO SD Herceg Novi.

Iz tog OO smatraju da građani Herceg Novog sigurno ne žele sudbinu Budve i Kotora.

“Gdje je evidentno nefunkcionisanje tih lokalnih samouprava, s obzirom da su sastavljene od pregršt političkih partija sa dijametralno suprotnim stavovima. Pored toga, u proteklih tri i po godine se moglo vidjeti da i eksperimenti sa određenim građanskim listama ne daju ama baš nikakvog rezultata, naprotiv, očigledno je da su lični interesi pojedinaca u tim građanskim listama prevagnuli u odnosu na interese građana”, navodi se u saopštenju.

Iz OO SD-a si naveli da nude nove ljude na političkom nebu Herceg Novog, mlade i dostojanstvene, sa jakom partijskom infrastruktorom kako na državnom, tako i na lokalnom nivou.

“Koji će svoju predizbornu kampanju usmjeriti na goruće probleme sa kojima su suočeni stanovnici Igala i Herceg Novog, čija će rješenja proizilaziti iz svakodnevne komunikacije sa građanima, kroz pozitivnu političku kampanju usmjerenu na promovisanje drugačije političke  kulture i afirmaciju političkog dijaloga, a što je praksa kad su Socijaldemokrate u pitanju”, kažu iz SD-a.

Portal Analitika