Abiznis

Krapoviću ne pada na pamet da zbog Buljarice sazove Skupštinu

Tender za Buljaricu, koji je Vlada raspisala 12. maja prošle godine a na koji je ponudu dostavila jedino kompanija CDCIC sa Kajmanskih ostrva, čiji je vlasnik investitor Kalil Al Šoli, još će, po svemu sudeći, čekati jer je predsjednik opštine Budva Dragan Krapović Pobjedi juče kazao da mu ne pada na pamet da zakazuje Skupštinu zbog prenosa budvanskog dijela zemljišta sa opštine na državu.
Krapoviću ne pada na pamet da zbog Buljarice sazove Skupštinu
Portal AnalitikaIzvor

- Neću u dogledno vrijeme sazivati sjednicu Skupštine opštine povodom ovog pitanja. Projekat se ne može realizovati dok Skupština opštine Budva to ne odobri. Imovinom raspolaže opština Budva i za sada nema nikakvih prijedloga da se ta imovina prenese na Vladu - kazao je Krapović redakciji Pobjede u odgovoru na pitanje kada se može očekivati odluka lokalnog parlamenta koja se čeka.

Podsjetimo da je početkom januara ove godine objelodanjena odluka budvanskog katastra o odbijanju zahtjeva Uprave za imovinu Crne Gore s obrazloženjem da je neosnovan zahtjev da se 5,5 miliona kvadrata zemljišta u Buljarici sa opštine Budva prenese na Vladu.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika