Fudbal

Murinjo opet opleo po igračima

Nakon što je njegova ekipa odigrala 1:1 u Briselu protiv Anderlehta u prvoj utakmici četvrtfinala Evropske lige, trener Mančester Junajteda Žoze Murinjo bio je bijesan na svoje igrače.
Murinjo opet opleo po igračima
Portal AnalitikaIzvor

Junajted je poveo krajem prvog poluvremena golom Mihtarijana, da bi tri minute prije kraja primio gol za 1:1, iako je do tada imao nekoliko velikih prilika.

"Moramo ubiti ovakve utakmice. Stvaramo prilike i moramo pogoditi. No, mi to ne činimo. Da sam bek Mančestera, bio bih strahovito ljut na napadače jer su oni trebali da dobiju utakmicu, a nisu", rekao je Portugalac nakon susreta.

"Sve smo imali u svojim rukama i možemo kriviti isključivo sami sebe što se ne vraćamo kući s boljim rezultatom. U drugom poluvremenu smo imali laganu utakmicu, a mi smo je na kraju učinilli teškom. Bili smo jako šlampavi i igrali smo neozbiljno. Svi, Rašford, Linard, Martial i Ibrahimović. Nije samo stvar u tome što smo promašili neke prilike. Ubijali smo kontranapade tim šlampavim dodavanjima. To nam se događa cijele sezone", rekao je Murinjo nakon 14. remija ove sezone.

Portal Analitika