Politika

SNP: Finansijski izvještaj smo predali, optužbe neosnovane!

Socijalistička narodna partija Crne Gore predala je u zakonom predviđenom roku Godišnji konsolidovani finansijski izvještaj, tvrde iz te partije.
SNP: Finansijski izvještaj smo predali, optužbe neosnovane!
Portal AnalitikaIzvor

"To smo uradili u roku ostavljenom od strane Poreske uprave Crne Gore – do 13. aprila. 2017. godine. Ukazujemo da saopštenje Agencije za sprječavanje korupcije izdato 13. aprila, u dijelu koji se odnosi na SNP, ne odgovara činjeničnom stanju o čemu svjedoči i ovjereni dokument o prijemu Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja koji, takođe, dostavljamo javnosti", piše u saopštenju.

agencija-snp

Bio bi presedan, dodaju oni, da je taj Završni račun bio proslijeđen bilo kojoj drugoj instituciji prije nego što su to dostavili Poreskoj upravi Crne Gore.

snp-porez

"Koristimo priliku da pozovemo Agenciju za sprječavanje korupcije da konačno počne da radi svoj posao, ali ovaj put u skladu sa ingerencijama i zakonom, odnosno obezbijedi naplatu budžetskih sredstava koje određene lokalne samouprave duguju SNP-u u iznosu od više od 80.000 eura", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika