Marketing

Najnoviji Samsung Galaxy S8 i S8+ u Telenoru

Telenor svojim korisnicima oomogućava da rezervišu najnovije modele Samsung telefona, Galaxy S8 i S8+, putem veb prodavnice na sajtu www.telenor.me.
Najnoviji Samsung Galaxy S8 i S8+ u Telenoru
Portal AnalitikaIzvor

Uz savremene karakteristike hardvera, najnovije modele karakteriše ,,Infinity Display“, ekran koji omogućava korisnicima da uživaju u sadržaju na potpuno novi način. Osim takozvanog „beskrajnog ekrana“, kompaktni dizajn dolazi uz glatku površinu, koja omogućava jednostavno korišćenje i potpuni estetski doživljaj. 

Telefoni su opremljeni prednjom kamerom od 8 megapiksela sa automatskim zumom, kao i Dual Pixel kamerom od 12 megapiksela sa zadnje strane za vrhunski kvalitet fotografija. Uz savremenu grafiku, gledanje video sadržaja i igranje video igara omogućavaju jedinstveno korisničko iskustvo.

Najnapredniji čip od 10 nanometara pruža veliku brzinu i efikasnost novih modela, što omogućava brže preuzimanje sadržaja i prenos podataka. Tu su i standardne funkcionalnosti Samsung telefona Galaxy generacije, poput  bežičnog punjenja, otpornosti na vodu, kao i niza biometrijskih metoda autentifikacije, kao što su senzor za otisak prsta i mogućnost prepoznavanja lica. 

Najnoviji modeli omogućiće korisnicima da, uz Telenor mrežu, u potpunosti uživaju u naprednim digitalnim servisima i savremenoj tehnologiji. Uređaji će u prodaji biti dostupni od 28.aprila. 

Portal Analitika