TV / Film

Muški provod u bioskopu Cineplexx uz premijeru filma "Paklene ulice"!

Premijera najnovijeg poglavlja filmskog serijala „Paklene ulice“ biće održana u okviru Men's night događaja u bioskopu Cineplexx Delta City u četvrtak 13. aprila sa početkom u 20:30h.
Muški provod u bioskopu Cineplexx uz premijeru filma "Paklene ulice"!
Portal AnalitikaIzvor

Sve pripadnike jačeg pola koji odluče da među prvima pogledaju najnoviji nastavak pakleno popularne franšize uz kupljenu ulaznicu očekuje piće dobrodošlice Jager Coctail i poklon primjerak magazina AutoShop.

Nakon „Paklenih ulica 7“ iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svjetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svjetskog filma svih vremena, stiže novo poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovječnijih filmskih serijala svih vremena: „Paklene ulice 8“.

U filmu, Vinu Dizelu se pridružuju zvijezde iz prethodnih djelova: Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris „Ludakrisa“ Bridžis, Natali Emanuel, Elsa Pataki i Kurt Rasel. Po prvi put se u serijalu pojavljuju Šarliz Teron, Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Sad kada su Dom i Leti na medenom mjesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji vječito putuje po svijetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kada misteriozna žena (Šarliz Teron) uvede Doma u svijet kriminala iz kog izgleda ne može da pobjegne i kada izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad prije nisu imali.

Ulaznice za Men’s Night već se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City, dok  više informacija možete naći na sajtu  www.cineplexx.me .

Portal Analitika