Veliko interesovanje za XIV "Trofej Podgorice"

Za ovogodišnji "Trofej Podgorice" vlada veliko interesovanje. Najjače boksersko takmičenje u Crnoj Gori održaće se ove godine u razredu juniora i mladih, saopštili su organizatori Portalu Analitika.
Veliko interesovanje za XIV "Trofej Podgorice"
Portal AnalitikaIzvor

Do sada su prijavljena 83 boksera iz devet zemalja (Crna Gora, Mađarska, Bugarska, Grčka, Italija, Francuska, Kosovo, Albanija, Srbija). Očekuju se prijave Slovenije, Hrvatske i Izraela, što bi time bilo i najjače izdanje "Trofeja Podgorice" od  samog starta ovog takmičenja.

Turnir će trajati tri dana i ljubitelji plemenite vještine imaće priliku da uzivaju u kvalitetnim mečevima. Na turniru će nastupiti i desetak najtalentovanijih boksera iz Crne Gore, koji će imati priliku da osjete jake mečeve i da naš stručni štab, još jednom, vidi na kom nivou su naši bokseri u odnosu na jake međunarodne reprezentacije.

U zadnja dva održana turnira naši reprezentativci su osvojili po dvije zlatne medalje, što će ove godine biti mnogo teže ponoviti. Branilac trofeja Milovan Sekulović, ove godine će nastupiti u starijem razredu (mladi) u kategoriji do 69 kg.

Organizator se takođe pobrinuo za smještaj učesnika u hotelu "Ramada", kako bi se gosti osjećali ugodno i sljedeće godine došli u još većem broju.

Trofej će se održati od 27. do 30. aprila.

Portal Analitika