Fudbal

VIDEO: Juve počistio Barsu, ''stara dama'' blizu polufinala!

Fudbaleri Juventusa očitali su lekciju Barseloni u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona slavivši ubjedljivo 3:0! Sjajno je odigrala ''stara dama'', došla je na korak od plasmana među četiri najbolja kluba, a iako je Barsa znala da nadoknadi i četiri gola minusa protiv PSŽ-a, protiv šampiona Italije to će teško uspjeti da ponovi.
VIDEO: Juve počistio Barsu, ''stara dama'' blizu polufinala!
Portal AnalitikaIzvor

Domaćini su mrežu Barselone načeli već u sedmom minutu. Kvadrado je prihvatio dugu loptu na desnoj strani i ušao u kazneni prostor. Niko ga nije napadao, on je dodao do usamljenog Paula Dibala, a ovaj iz okreta pogodio donji lijevi ugao. 

U 22. minutu Mandžukić je povukao napad po lijevom boku, pametno vratio povratnu na ivicu kaznenog prostora đe je Dibala potpuno nevjerovatno ostao usamljen. Nigdje oko njega u rasponu od 10 metara nije bilo čuvara, pa mu nije bilo teško da zahtvati loptu iz prve i ponovo je pošalje u donji lijevi ugao. 

Nastavili su domaći da pritiskaju, što im se isplatilo u 55. minutu. Korner je izveo Pjanić, na drugoj stativi Kjelini je dobio vazdušni duel sa Maskeranom i pogodio za konačnih 3:0.

iguain110417

JUVENTUS - BARSELONA 3:0 (2:0)

/Dibala 7, 22, Kjelini 55/

Žuti kartoni: Alves, Mandžukić, Kedira (Juventus) - Suarez, Injesta, Umtiti (Barselona)

Juventus (4-2-3-1): Bufon - Dani Alves, Bonuči, Kjelini, Aleks Sandro - Pjanić (od 89. Barzalji), Kedira - Kvadrado ( od 73. Lemina ), Dibala ( od 81. Rinkon), Mandžukić - Iguain;

Barselona (4-3-3): Ter Štegen - Roberto, Pike, Umtiti, Matje (od 46. Gomeš) - Rakitić, Maskerano, Inijesta - Mesi, Suarez, Nejmar.




 

Portal Analitika