Politika

Izbor predao listu u Herceg Novom : Svi su dobrodošli osim DPS-a

Izbornu listu sa 34 kandidata za odbornike predala je i grupa birača Izbor – Za Herceg Novi – Da. Objašnjavajući razloge za takav naziv Nikša Grgurević je kazao da je bilo dosta negativnog u gradu i pitanja bez odgvora: Zašto i kako nešto uraditi?
Izbor predao listu u Herceg Novom : Svi su dobrodošli osim DPS-a
Portal AnalitikaIzvor

– Vrijeme je da zauzmemo pozitivan stav i da kažemo DA, sezoni koja treba da traje 365 dana u godini, DA našoj djeci koja treba da ostanu u gradu i da rade, DA da kažemo svim razvojnim projektima koji treba da transformišu lice Herceg Novog – kazao je Grgurević,a prenosi radio Jadran.

Bez obzira na razlike u pogledima i obrazovanju među kandidatima Izbora, njihovoj listi je zajedničko Herceg Novi i želja i umjeće da promjene neštio u gradu, dodao je Grgurević.

– Ova gupa ljudi je i pokrenula prije par godina tu priču i želja nam je da nastavimo sa pozitivnim stavom. Jer, mi nismo političari, nego građani čiji je imperativ dobro, a opšti cilj samoodrživi Herceg Novi kako bi iskoristio znanje i resurse. Mi imamo i znanje i vještine da kroz odgovarajuće projekte naš izborni program i realizujemo – istakao je Grgurević.

Nosilac liste Izbor-Za Herceg Novi-Da je Dušan Radović Krušo, potvrdio je Grgurević i rekao da će o postizbornoj koaliciji razgovarati poslije izbora:

– Svi su dobrodošli čiji imperativ je opšte dobro, a cilj samoodrživi Herceg Novi – ponovio je Grgurević.

Međutim, nosilac liste Dušan Radović Krušo bio je precizniji i ponovio isto što je govorio uoči lokalnih izbora 2014.  :

– Svi su dobrodošli osim DPS-a, koji je imao šansu, a nije je iskoristio – poručio je Radović.

IZBOR: Radio Jadran

Portal Analitika