Društvo

Vlada osudila neuspjeli pokušaj diskreditacije Pažina i Katnića

Vlada Crne Gore osudila je danas neuspjeli pokušaj diskreditacije Specijalnog tužilaštva i ministra pravde.
Vlada osudila neuspjeli pokušaj diskreditacije Pažina i Katnića
Portal AnalitikaIzvor

“Povodom sve učestalijih napada na Specijalno državno tužilaštvo i tužilačku akciju u predmetu pokušaja terorizma, iz Vlade su najoštrije osudili politikantski i neuspjeli pokušaj diskreditacije glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i ministra pravde Zorana Pažina, koji nije ništa drugo nego panika pred neminovnim raspletom kriminalnog scenarija koji je bio pripremljen u Crnoj Gori za 16. oktobar 2016. godine”, rečeno je Portalu Analitika iz Vlade.

 Kao rezultat njihovog straha, kako se dodaje,  isplivala je kontaminirana i pljuvačka konstrukcija sa agresivnim lažima čija su meta institucije i njihove starješine.

“Svima je jasno da je po srijedi koordinirana politička akcija usmjerena ka rušenju Države i zaustavljanju civilizacijskog toka stvari i prosperiteta našeg društva. Punim ustavnim i institucionalnim kapacitetom snažno stojimo iza crnogorskih institucija, kako Crna Gora nikada više ne bi bila napadnuta i ugrožena od Demokratskog fronta i njima sličnih”, rečeno je Portalu Analitika u Vladi.

 

Portal Analitika