Podgorica

Promocija domaćih proizvoda u susret sezoni

Glavni grad Podgorica sjutra će, u cilju promocije domaćih proizvoda i intenziviranja saradnje poljoprivrednih proizvođača i predstavnika turističke privrede, organizovati događaj pod nazivom Domaći proizvodi u turističkoj ponudi – u susret ljetnjoj sezoni.
Promocija domaćih proizvoda u susret sezoni
Portal AnalitikaIzvor

U okviru događaja, koji Glavni grad organizuje u saradnji sa Montenegro biznis alijansom (MBA) i ministarstvima održivog razvoja i turizma i poljoprivrede i ruralnog razvoja, biće organizovan okrugli sto na temu Domaći proizvodi u turističkoj ponudi – u susret ljetnjoj sezoni i Sajam poljoprivrednih proizvoda.

Iz Glavnog grada su saopštili da će okrugli sto biti organizovan u Biblioteci „Radosav Ljumović“, a Sajam poljoprivrednih proizvoda na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

„Ova aktivnost veoma je važna zbog značaja koji snažnija povezanost sektora turizma i poljoprivrede ima za razvoj biznisa i ekonomije Crne Gore. Biće to prilika za poljoprivrednike da promovišu svoje proizvode, a za predstavnike sektora turizma mogućnost da se na licu mjesta uvjere u raznovrsnost i kvalitet domaćih proizvoda kojima bi mogli obogatiti svoju ponudu“, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika