Fudbal

VIDEO: Prvotimac Evertona nokautiran u noćnom klubu!

Video snimak je odjeknuo kao grom iz vedra neba. A takav je bio i udarac koji je Rosa Barklija poslao na patos u noćnom klubu Santa Čupitos u Londonu.
VIDEO: Prvotimac Evertona nokautiran u noćnom klubu!
Portal AnalitikaIzvor

Snimak sigurnosnih kamera jasno prikazuje Barklija u razgovoru sa muškarcem prije no što ga ovaj, bar naizgled ničim izazvan, ne udara snažnim direktom. Prvotimac Evertona kao pokošen pada na pod. Sve se dešava u noći između neđelje i poneđeljka, ni 24 časa poslije Evertonove pobjede nad Lesterom od 4:2 na Gudison parku.

“Možemo da potvrdimo da je Ros bio žrtva neisprovociranog napada nepoznatog čovjeka koji mu je sam prišao u neđelju uveče“, ozvaničio je i Barklijev advokatski tim da u ovom snimku nema ničega spornog.

Ništa nije montirano. Policija Mersisajda pokrenula je istragu na osnovu snimka. Prije toga nije ni mogla pošto nije bilo nikakve prijave incidenta.

Barkli je rano jutros normalno trenirao sa ostatkom ekipe. Snimak se u javnosti pojavio tek poslije treninga. Trenutno se ne zna u koliko sati tačno se sve zbilo. Zna se samo da Santa Čupitos radi do tri sata iza ponoći.

Podsjetimo, uprava Evertona, pa i trener Ronald Kuman ovih dana javno su kritikovali Rosa Barklija zbog odbijanja da potpiše novi ugovor. Aktuelni mu ističe sljedećeg ljeta, po njemu zarađuje 60.000 funti neđeljno, Everton nudi povišicu, ali navodno i Totenhem.

Mozzartsport

Portal Analitika