Abiznis

TELENOR: Nova ponuda za postpejd korisnike

Kompanija Telenor predstavila je danas postpejd korisnicima novu ponudu, Telenor porodica, koja omogućava članovima laku i čestu komunikaciju i neometano korišćenje mobilnog interneta.
TELENOR:  Nova ponuda za postpejd korisnike
Portal AnalitikaIzvor

Rukovodilac sektora za postpejd za građane u Telenoru, Slobodan Papak, kazao je da svi postpejd korisnici građani od danas mogu aktivirati novu ponudu, koja odgovara njihovim navikama, procijenjenim na osnovu analiza koje kompanija sprovodi.

„Telenor porodica dolazi povrh postpejd tarifnih paketa, tako što se korisnici mogu uvezati u grupe između tri i i pet članova, pri čemu dobijaju niz pogodnosti“, rekao je Papak na konferenciji za novinare.

Pogodnosti se odnose na neograničenu govornu i SMS komunikaciju između članova grupe. Takođe, korisnici dobijaju 30 odsto, 40 odsto ili 50 odsto više sadržaja iz svog tarifnog paketa u zavisnosti da li je veličina grupe tri, četiri ili pet članova.

„Korisnici dobijaju više minuta, poruka i megabajta u pojedinačnim paketima kao i mogućnost da jedni drugima pošalju megabajte“, dodao je Papak.

On je rekao da su u kompaniji, prilikom osmišljavanja ponude, krenuli sa predubjeđenjem da je u Crnoj Gori porodica bitna institucija u društvu i da su porodični odnosi intenzivni i komunikacija vrlo česta. Kroz istraživanje smo pričali sa potencijalnim i korisnicima koji su rekli da im treba česta i intenzivna komunikacijama.

Papak je precizirao da se ponuda Telenor porodica aktivira putem aplikacije Moj Telenor, gdje je dovoljno da jedan korisnik definiše brojeve koje poziva u porodicu, a oni dobijaju notifikaciju da su pozvani sa jasnim uputstvima šta dobijaju. Nakon toga, grupa se formira i postaje aktivna.

„Grupa se aktivira i SMS porukom kao i svim Telenor prodavnicama“, rekao je Papak.

Korišćenje ponude, kako je naveo, ne utiče ni na koji način na to kako korisnici kupuju svoje mobilne telefone.

„Korišćenje Telenor porodice iznosi 1,5 EUR mjesečno uz svaki pojedinačni paket u grupi“, kazao je Papak.

Portal Analitika