Društvo

Duško Marković: Država će na napad na policiju odgovoriti bez milosti (VIDEO)

Predsjednik Vlade Duško Marković ocijenio je da noćašnji napad na automobil komandira policije u Baru predstavlja rukavicu bačenu državi u lice i da će država bez milosti odgovoriti na takve napade.
Duško Marković: Država će na napad na policiju odgovoriti bez milosti (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

„Ovo što se desilo jutros u četiri sata je bacanje rukavice državi u lice. Želim da im poručim da smo tu rukavicu prihvatili i da će imati veoma brz i jasan odgovor. Sa državom se na ovakav način neće moći igrati“ – rekao je predsjednik Vlade.

Dodao je da pozdravlja i ohrabruje profesionalan rad rukovstva policije u Baru posebno načelnika i komandira koji je noćas napadnut.

„U dogovoru sa ministrom unutrašnjih poslova poslali smo kriminalističke, a tokom dana ćemo poslati i dodatne policisjke timove u Bar. Oni koji pokušavaju da se igraju sa državom ubrzo će shvatiti da je to igra u kojoj će sasvim sigurno izgubiti. Crna Gora ostaje dosljedna svojim principma da obezbjedi stabilnost i mir, komfor za sve koji u njoj žele da žive na miran način. Prema onima koji to žele da zloupotrijebe nećemo imati milosti“ – rekao je predsjednik Vlade Duško Marović odgovarajući u Kumboru na pitanja novinara.

Portal Analitika