Politika

Demokrate: Četvrtina Novljana nas podržava

Demokratska Crna Gora nastavila je sa kampanjom „od vrata do vrata“ u susret izborima u Herceg Novom, za koje je juče predala Izbornu listu "Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele".
Demokrate: Četvrtina Novljana nas podržava
Portal AnalitikaIzvor

U toku prethodna dva dana kampanje posjećeno je stanovništvo Tople, Srbine, Poda i Nemile, u okviru kojih naselja su članovi Mladih demokrata predstavljali naš izborni program i skoro u svakoj kući bili srdačno dočekani, saopšteno je iz Demokrata.

Na ovim područjima, volonteri Demokratske Crne Gore zakucali su na vrata 1682 domaćinstva i zabilježili podršku 25,28%.

"Razlozi za ovako visoku, ali ne i iznenađujuću podršku Demokratama, s obzirom da je njen trend stabilan i u stalnom porastu, leže kako u nezadovoljstvu postojećom vlašću, tako i u nadama koje građani Herceg Novog polažu u političku partiju koja ih nikada nije prevarila, koja je na scenu donijela smjenu generacija i koja se od početka zalaže za pomirenje i vraćanje vjere u politiku i političare", navodi se u saopštenju.

"Takođe, Mlade demokrate su entuzijazam i optimizam i iskustvo iz Budve i Kotora da se samo na ovaj način dolazi do promjena uspjele da prenesu i na same građane, tako da ni među njima niko više ne dovodi u pitanje izvjesnost pobjede Demokrata nad DPS-om i organizovanim kriminalnim grupama i u Herceg Novom", dodaje u saopštenju.

Demokrate nastavljaju sa kampanjom "od vrata do vrata" i danas, u okviru koje će obići Đenoviće, Baošiće, Zeleniku, Kumbor i Meljine.

Portal Analitika