Fudbal

Realov as ukopava se sve dublje: Slikanje sa čipsom u vrećici sa Barsinim bojama i grbom

Velika bura digla se u Španiji, zbog jedne obične fotografije i njenog neobičnog micanja nakon objave na društvenoj mreži.
Realov as ukopava se sve dublje: Slikanje sa čipsom u vrećici sa Barsinim bojama i grbom
Portal AnalitikaIzvor

Realov vezista Isko, o čijem prelasku u Barselonu se piše već mjesecima, na Instagram profilu juče je objavio fotografiju druženja sa prijateljima na terasi.

U tome ne bi bilo ništa sporno da na spomenutoj slici ispred njega nije čips u vrećici sa Barseloninim bojama i grbom. Ubrzo je shvatio što je napravio pa je fotografiju sa Barsinim čipsom zamijenio onom istog kadra, ali bez čipsa.

Ipak, bilo je prekasno jer prva fotografija ostavila je trag na društvenim mrežama... Satima kasnije, s još više naknadne "pameti", krenuo je sa opravdanjima za "izdajničku" vrećicu, ovaj put na drugoj društvenoj mreži, Twitteru:

"Ne želim u Barselonu! Fotografijom na kojoj je ispred mene Barsina vrećica htio sam poručiti da ćemo rivale smazati kao čips", Isko je "objasnio" i onda to začinio pokličem koji treba svjedočiti njegovoj lojalnosti aktualnom poslodavcu: #HalaMadrid!!" 

Ni to mu nije bilo dovoljno pa je još jednim tweetom dodatno "pojasnio": "Usput, nisam probao taj čips, vrećica je od mog prijatelja."

Nakon ovakvih Iskovih provala dovoljno je postaviti samo jedno pitanje: ako je sve što govori istina, zašto je onda fotografiju s Barsinim čipsom na Instagramu zamijenio onom istog kadra, ali bez čipsa? 

Portal Analitika