Muzika

Kygo i Newman lansirali novi hit!

„Never let you go“ naziv je novog singla koji je norveški DJ i producent Kygo snimio sa engleskom soul zvijezdom Johnom Newmanom, a kojom je zapalio masu na ovogodišnjem Ultra Music festivalu.
Kygo i Newman lansirali novi hit!
Portal AnalitikaIzvor

Publika u Majamiju bila je u stanju ekstaze kada se Kygo pojavio na stejdžu i premijerno zavrtio, bez sumnje, novi hit koga krasi prepoznatljiv glas zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance festivala.

Ovo nije prvi put da su dva muzičara ukrstila svoje talente. Prošle godine su se predstavili pjesmom „Back to me“ i započeli uspješnu saradnju.

kygo

Nova pjesma je već osvojila srca publike širom svijeta, a sudeći po brojnim hitovima Johna Newmana, kao što su  "Love Me Again", "Cheating", "Feel the Love" i "Not Giving In", ali i magiji koju za miks pultom stvara Norvežanin , sasvim je sigurno da je “Never let you go” na putu da osvoji svjetske top liste.

Publika ovogodišnjeg Sea Dance festivala imaće priliku da čuje novu numeru John Newmana 13. jula, kada će ovaj sjani britanski vokal spektakularnim nastupom otvoriti četvrto izdanje Sea Dance festivala.

Portal Analitika