Politika

Demokrate: Neophodno odžati referendum o učlanjenju Crne Gore u NATO

Demokratska Crna Gora, od svog osnivanja i usvajanja programa „Pobjede, a ne podjele“, jasno je iskazala svoje opredjeljenje da je zbog stabilnosti odluke koja predstoji i vrhunskog načela „glas naroda – glas boga“ neophodno održati referendum o učlanjenju Crne Gore u NATO, saopštio je Stevan Katić, član Predsjedništva Demokratske Crne Gore
Demokrate: Neophodno odžati referendum o učlanjenju Crne Gore u NATO
Portal AnalitikaIzvor

“Svaka drugačija opcija vodi još većem produbljivanju političke krize i društvene kohezije. Jedino je ovakav stav brana daljim podjelama u našem društvu i izlasku u susret Milu Đukanoviću i organizovanim kriminalnim grupama, kojima odgovora nova podjela više nego bilo šta drugo”, saopšteno je.

U tom smislu, onaj subjekt koji prekine opozicioni bojkot Parlamenta, čak i na ovom pitanju, svjesno ili nesvjesno biće Đukanovićev saučesnik u ubijanju demokratije.

“Ulaskom u Parlament dok se ne ispune jasno postavljeni i više puta ponovljeni zahtjevi, subjekt koji se odluči na tako nešto diskvalifikuje sebe iz društva ozbiljnih protivnika Đukanovićevog režima”, kazao je Katić.

Nema prekida bojkota, jer Demokrate nikada neće učestvovati u simuliranju demokratije, zaključeno je.

Portal Analitika