Društvo

Meteo: Pogledajte do kada će padati kiša

Danas će u Crnoj Gori biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom.
Meteo: Pogledajte do kada će padati kiša
Portal AnalitikaIzvor

Krajem dana i tokom noći u visokim planinskim predjelima na sjeveru, moguć i slab snijeg i susnježica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 18 stepeni. 

Srijeda: 

vp-srijeda

Promjenljivo oblačno, mjestimično kiša, a ponegdje je moguć i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 14, najviša dnevna od 9 do 20 stepeni. 

Podgorica: Promjenljivo oblačno, uz uslove za povremeno, uglavnom slabu kišu. Jutarnja temperatura vazduha oko 11, najviša dnevna do 19 stepeni. 

Prema prognozama Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju u četvrtak se očekuje promjenjivo vrijeme. Razvedravanje u jutarnjim satima koje će trajati do popodnevnih časova kada se očekuje novi nalet kiše uz povremenu grmljavinu. Temperatura će se kretati od jutarnjih 5 do maksimalnih dnevnih 20 stepeni. U večernjim časovima očekuje se razvedravanje a za petak se prognozira sunčano vrijeme.

Portal Analitika