Politika

Demokrate: Bahatost vladajuće koalicije se nastavlja u Baru

Dobar trend u bahatosti i indolenciji vladajuće koalicije se nastavlja u Baru. Problemi Barana su na svakom „sigurnom koraku“, na putevima, kojima se mora hodati oprezno, jer su veoma nesigurni - ocjenjuju iz Demokratske Crne Gore.
Demokrate: Bahatost vladajuće koalicije se nastavlja u Baru
Portal AnalitikaIzvor

''Tako se u Šušnju po izgledu puta, može jasno napraviti razlika, između pozicionih i opozicionih mještana. Naime, put iznad stajališta prema trafo-stanici je jedini put, koji nije saniran u posljednjih 35 godina. Taj put je prije par godina bio započet, odnosno pred tadašnje izbore betonirano je 100m puta, u zamjenu za glasove'', navodi se u saopštenju Demokrata.
 
Demokrate tvrde da put dalje nije urađen jer nije bilo dovoljno glasača da bi se asfalt nastavio. 

''Da bi se makadamski put spojio, sa pred izbore asfaltiranim putem, fali oko 250m, a koji nikada nije spojen, iz razloga znanih samo mjesnoj zajednici i njihovom predsjedniku. Pred svake izbore, predsjednik mjesne zajednice Pešo Glavanović obećava asfaltiranje puta, ali je to obično neki drugi put. Pred prošle izbore, to je bio put od restorana "Voda u kršu" ka katoličkoj crkvi'', navodi se u saopštenju.

unnamed-2

Kako oni dalje tvrde u naseljima koja ne podržavaju Demokratsku partiju socijalista uslovi za život su znatno lošiji.
 
''U dijelu naselja koji ne podržava DPS, osim što je loš put, nema ni vode, a ni kanalizacione mreže. Paradoks je to, što vodovodna mreža zapravo postoji, međutim, kroz nju nikada nije protekla ni kap vode. Ulica koja je dugačka 250 metara, snabdijeva se sa malog izvora, što smo dokumentovali i fotografijom. Radi se isključivo o vodi za piće ili se voda crpi crijevima u privatna dvorišta, slično se radilo u XVIII vijeku. Sumirajući sve navedeno, vladajuća garnitura dozvoljava da ljudi u turističkom mjestu u 21. vijeku nemaju asfaltiran put i nemaju vode osim za piće, nije li to van svih okvira demokratije?'', zaključuju Demokrate.

Portal Analitika