Crna hronika

Marović neće danas u Spuž

Svetozar Marović neće danas početi gotovo četvorogodišnje izdržavanje zatvorske kazne, jer još uvijek nije donijeta odluka povodom njegove molbe za odlaganje robije zbog lošeg zdravstvenog stanja.
Marović neće danas u Spuž
Portal AnalitikaIzvor

Kako je za Portal Analitika rekao njegov advokat Zdravko Begović i kako nam je potvrdjeno iz Osnovog suda u Kotoru, vještaci još uvijek nijesu donijeli odluku o njegovom zdravstvenom stanju.

Ukoliko odbiju molbu, Marović bi se ubrzo mogao naći iza rešetaka.

Kako je rekao predsjedik Osnovnog suda u Baru Branko Vučković, Marović je dostavio potvrdu da se liječi u kardio vaskularnoj bolnici u Beogradu Sveti Sava od 15. marta.

Vučković je danas za portal Analitika kazao da su spisi  zajedno  sa medicinskom   dokumentacijom   i   naredbom   za   obavljanje   vještačenja  31. marta dostavljeni Medicinskom fakultetu u Podgorici, dekanu prof. dr Goranu  Nikoliću.

Zatraženo   je   hitno   postupanje   po   naredbi,   budući   da   supredmeti izvršenja krivičnih sankcija po Zakonu hitni. 

Maroviću je već odloženo izdržavanje kazne i naloženo mu je da se 3. aprila javi na izdržavanje kazne, ali je u medjuvremnu podnio novu molbu.

 

 
Portal Analitika