CEDIS

CEDIS: I danas isključenja u više opština

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elekrodistributivnog sistema (CEDIS).
CEDIS: I danas isključenja u više opština
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojim će biti ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Podgorici dobiti Tuzi – Vladne, a u Herceg Novom Zelenika – Kuti i Balkanska.

U Nikšiću će brojila biti ugrađivana potrošačima Ivana Milutinovića 7, Velimlje, Baja Pivljanina, Trga S Kovačevića, R. Dakića, Grahova i Zaspale.

Zbog radova, u Podgorici, bez struje će od devet do 16 sati, ostati zgrade u Moskovskoj ulici, dvorišna zgrada iza Građevinsko-tehničke škole (dio oko nekadašnje Male pijace) i dio Bioča.

Od 11 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Bez struje će, od devet do 15 sati, biti Donji Zagarač i dio Grbavaca.

U Nikšiću, od devet do 16 sati, bez struje će ostati potrošači sa područja Bogetići i Risji do.

Na području ulcinjske opštine, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači naselja Kruče uvala.

U Plavu će bez struje, od devet sati i 30 minuta do 15 sati 30 minuta, ostati potrošači koji se napajuju sa mreže Jara (izvod prema Gutićima).

U istom terminu, u Beranama će bez napajanja električnom energijom ostati potrošači koji se napajaju sa mreže Vinicka 3 (izvod prema Ćeranićima).

Bez struje će od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta ostati potrošači koji se napajaju sa mreže Šekular 2 (izvod prema Šarićima).

U Rožajama će bez napajanja električnom energijom, od devet sati i 30 minuta do 12 sati ostati potrošači koji se napajuju sa mreže Daciće, a od deset sati i 30 miuta do 15 sati i 30 minuta struju neće imati potrošači koji se napajuju sa mreže Gornji Bukelj.

(Mina)

Portal Analitika