Marketing

Čitaoci Pobjede u petak, 31. marta dobijaju specijalni dodatak

Čitaoci “Pobjede”, u petak 31. marta, uz svaki primjerak novine dobiće Vodič kroz javne pozive Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Vodič objedinjava sve vidove podrške, koje je tokom prethodna dva mjeseca objavilo Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2017. godinu, kroz 23 javna poziva.
Čitaoci Pobjede u petak, 31. marta dobijaju specijalni dodatak
Portal AnalitikaIzvor

Brošura je namijenja poljoprivrednim proizvođačima, ali i onima koji tek namjeravaju sa započnu poljoprivrednu proizvodnju, i dizajnirana je da na jasan način predoči sve vidove podrške koje mogu dobiti poljoprivrednici koji se bavestočarstvom, biljnom proizvodnjom i pčelarstvom.

Poseban Javni poziv je posvećen podršci mladima, a predstavljene su i mogućnosti podrške ribarima i uzgajivačima u oblasti ribarstva.

Vodič daje smjernice za unaprjeđenje poslovanja i rast konkurentnosti, kroz mjere podrške preradi, uvođenju standarda kvaliteta i bezbjednosti hrane, kao i razvoj ruralnog turizma.

Cilj Ministarstva je da objavljivanjem “Vodiča kroz javne pozive za 2017” dodatno informiše i pozove poljoprivrednike, posebno mlade ljude, da unaprijede ili započnu proizvodnju, ožive svoja imanja, koristeći značajnu finansijsku podršku koja je na raspolaganju iz nacionalnog budžeta.

 

Portal Analitika