Turizam

U toku sezone sedam čarter letova nedjeljno iz Kijeva, Harkova i Odese

Tržište Ukrajine ima veliki potencijal za Crnu Goru, a prema najavama "Alfa Tours-a" možemo očekivati povećanje broja turista sa ovog tržišta tokom predstojeće sezone. Naime, za ovu sezonu, "Alfa Tours” najavio je sedam čarter letova nedjeljno iz Kijeva, Harkova i Odese, saopšteno je na pres konverenciji, koja se održala u Kijevu.
U toku sezone sedam čarter letova nedjeljno iz Kijeva, Harkova i Odese
Portal AnalitikaIzvor

U susret sajmu turizma "UITT 2017", koji se održava u Kijevu u periodu od 29-31. marta, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Ukrajini i turističkom agencijom "R -Tours Montenegro", predstavila je turističku ponudu Crne Gore na pres konferenciji jednog od najvećih ukrajinskih turoperatora "Alfa Tours".



“Predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore upoznali su prisutne medije i partnere sa bogatom turističkom ponudom za predstojeću sezonu. Ono na šta je stavljen akcenat je raznovrsnost ponude na malom prostoru, što predstavlja glavnu prednost Crne Gore u odnosu na druge turističke destinacije.

"U krugu prečnika jedva 100 kilometara sažeti su naljepši momenti drugih svjetskih destinacija. Ukoliko želite da u jednom danu iskusite splavarenje najdubljim kanjonom u Evropi, uzivate u čarima prašume, a već popodne posjetite neki od mediteranskih, srednjevjekovnih gradova i uživate na plaži onda je Crna Gora pravi izbor za vas", poručeno je na pres konferenciji.


Pres konferenciji prisustvovali su predstavnici medija: “People in”, “Turprofi”, “BabBamBia TV”, “Tur Sovet” i “Press Atache” aerodroma Žuljani (Zhuliany) i mnogi drugi, kao i tur-operatori „JoinUp“, „TPG-group”, „Pan Ukraine“ „Orbita”, „TUI”, „Lyubo Svit“, „Alf“ „Pilon“, „Asta“ i „Yana“ „UFSA“.

Zaključeno je da je neophodno intenziviranje saradnje na planu bolje promocije turističkih potencijala obije zemlje, razmjene međusobnih iskustava u turističkom razvoju, unapređivanju turističkog kadra, kao i stvaranje uslova za boljim povezivanjem turističkih radnika u obije zemlje.

Tokom sajma "UITT 2017", na štandu NTO CG, ponudu za predstojeću sezonu, predstaviće i turističke organizacije Budve, Bara i Podgorice, kompanije HG „Montenegro Stars“ i „Dukley Hotel and Resort“ , kao i agencije „R-Tours“ i „Talas M“ iz Budve .

 

Portal Analitika