Politika

MEDOJEVIĆ: Marović platio da ne ide u zatvor

Ukoliko sud ponovo odloži odlazak šefa kriminalne grupe DPS Budva Svetozara Marovića, na odsluženje smiješno male zatvorske kazne, stvari će biti svima jasne. Neko je uzeo ogromne pare. Ko je uzeo pare od mafijaša Marovića i koliko, izjavio je predsjednik PzP-a Nebojša Medojević.
MEDOJEVIĆ: Marović platio da ne ide u zatvor
Portal AnalitikaIzvor

-Ako sud prihvati odlaganje izvršenja kazne šefa kriminane organizacije DPS Budva Marovića, to znači da je Mujović u pravu i da je za novac koji je uzeo od Marovića, njemu obezbjedio povoljan tretman tužilšatva i sudova u Crnoj Gori. Građani Crne Gore, a posebno sirotinja koja prosi od opština i Vlade milostinju da bi mogla prehraniti svoje porodice, treba da zna da Bogoljub Karić, Milo Đukanović i Aleksandar Vučić sređuju Maroviću politički azil u Bjelorusiji i da on nikad neće otići u zatvor. Sve dok je lopovska sekta DPS i BS na vlasti. Ako Maroviću slavno crnogorsko pravosuđe omogući da pobjegne i dobije azil u Bjelorusiji, neka građani Crne Gore, a posebno crnogorska sirotinja znaju da je za to neko u tužilaštvu i pravosuđu uzeo ogromne pare- naveo je Medojević u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika. 

U Crnoj Gori se, ističe, kriminal isplati. 

-Kriminal  je patriotski, evroatlantski, napredan, gradjanski, demokratski. PzP će sve opljačkane pare od države vratiti državi i sve lopove DPS smjestiti u Spuž. Za to nam treba vaša podrška. Dajte nam podršku i vidjećete kako će se država obračunati sa lopovima iz DPS-a- zaključio je Medojević.  

 

Portal Analitika