Društvo

Isključenja struje u više gradova

Dijelovi više gradova biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Isključenja struje u više gradova
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila dobiti potrošači Vranja, dok će u Nikšiću brojila biti ugrađivana u Šipačnom, ulici Jovana Cvijića, Orahu, Vidrovanu i Hercegovačkom putu.

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 16 sati bez struje biti zgrada na raskrsnici ulica 27. marta i Radosava Burića (zgrada Inpeka na Zabjelu).

Od deset do 14 satibez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica i Mokra.

Bez struje će, od devet do 15 sati, biti potrošači dijela Ljajkovića.

Na području Nikšića, od devet do 18 sati,bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Povije, Bogetića i Ostroga.

Od devet do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Povija, Dabovići, Bogetići, Ostrog.

U Kotoru će, od osam sati u 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, bez struje biti potrošači sa područja Markov Rt i Prčanj u okolini škole.

Od deset do 12 sati, zbog radova u trafostanici Dobrota C, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz te trafostanice.

Na području Ulcinja će, od devet do 15 sati, bez struje biti potrošači sa područja Kolomza prema Ura Sarajit.

U Plavu će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) ostati potrošači sa područja Jasenice i Hoti.

U Šavniku će, od deset do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja Bare, Štičje, Sirovac, Krnja jela, Malinsko i Strug.

Bez struje će, na području Pljevalja, od devet do 16 sati, ostati potrošači sa područja Gradac, Pušanjski Do, Prisoje.

Na Žabljaku će, od deset do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja Suvodo, Zminica, Rudinovača, Bare Žugića, Smoljan, Okruglica, Merulja, Novakovići, Dobri Nugo.

U Andrijevici će, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova) ostati potrošači sa područja Prisoja, Slatina, Zabrđe, Andrimer i Trešnjevo.

Od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom (u skladu sa dinamikom izvođenja radova), ostaće potrošači sa područja Prisoja, Slatina, Zabrđe, Andrimer i Trešnjevo.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Izvor: Mina

Portal Analitika