Politika

SDP: Nećemo se baviti glupostima političkih marginalaca

Socijaldemokratska partija (SDP) neće se baviti glupostima političkih marginalaca, satelitima Demokratske partije socijalista (DPS), partijom u javnosti poznatoj kao Ramada partija, ili, kako ih u Prijestonici zovu, Korita Ivanova. Nema potrebe da se bavimo njima, njima se svakodnevno bave nadležna tužilaštva u slučajevima "Limenka", "Ramad"a, "Ljekovi" i "Domen me" - navodi se u reagovanju hercegnovskog SDP-a na saopštenje koordinatora Socijaldemokrata (SD) za južnu regiju Danila Orlandića.
SDP: Nećemo se baviti glupostima političkih marginalaca
Portal AnalitikaIzvor

- Ostavićemo ih da zajedno sa koordinatorom za južnu regiju parazitiraju na južnim predjelima DPS ovog tijela. Mlađanom koordinatoru za južne predjele u partiji zvanoj Ramada predlažemo da se osvijesti od slijepe podrške četničkoj ideologiji, koja je personifikovana u lideru njegove partije, kako to nedavno ponosno objasni četnički vojvoda Mileta Pavićević hvaleći Ivana Brajovića – ističe se u saopštenju SDP-a.

Podsjećamo, Orlandić je ocijenio da SDP i URA zajednički nastupaju na lokalnim izborima u Herceg Novom jer su svjesni da bi ih samostalni nastup odveo u političku prošlost, te da je glas za njih glas za Demokratski front (DF).

Portal Analitika