Region

Napadač prišao automobilu Bratislava Stevovića i upucao ga u vrat

Zasad neidentifikovana osoba upucala je prekjuče u blizini parka Kosturnica u Kruševcu Bratislava Stevovića (43), koji je sa teškom povredom vrata prebačen u Klinički centar u Nišu.
Napadač prišao automobilu Bratislava Stevovića i upucao ga u vrat
Portal AnalitikaIzvor

Stevović bi trebalo da bude operisan na Klinici za neurohirurgiju u Nišu jer se metak koji ga je pogodio zaustavio u pršljenu.

- Trenutno nije životno ugrožen, ali je lokacija takva da može da bude ugrožen dok ne završimo liječenje. Radimo neka ispitivanja da pripremimu operaciju vađenja metka iz kičmenog stuba. Metak je pogodio direktno prvi vratni pršljen. Kada spadnu otoci, moramo antibiotike da uključimo, za dan ili dva ući će u program operacija. Nije životno urgentna operacija da mora odmah da se radi, ali moramo dobro da isplaniramo tu operaciju, s obzirom na lokaciju povrede - rekao je dr Stojanović za “Blic”.

Stevović je upucan dok se nalazio u svom automobilu, a napadač mu je prišao sa strane i ispalio jedan hitac u pravcu njegove glave.

Stevović, kao i njegov dvije godine stariji brat sredinom devedesetih godina važili su za žestoke momke i bili su akteri nekoliko vatrenih okršaja.

Bili su deo grupe koja je pokušala da se suprotstavi tzv. Jotkinoj grupi, koja je u to vrijeme kontrolisala kruševačko podzemlje. Na braću je u nekoliko navrata pucano, a jednom im je u dvorište porodične kuće, u naselju Lazarica, bačena bomba.

Posljednjih godina braća S. nisu bila u žiži javnosti. Često su išli na boks mečeve jer je Stevovićevsin aktivan bokser. Napad na Stevovića dogodio se u neposrednoj blizini prostorija Boks kluba “14. oktobar”. (Blic)

Portal Analitika