Crna hronika

Uhapšen u Visbadenu po potjernici NCB Interpol Podgorica

Službenici Uprave policije MUP-a – NCB Interpol Podgorica su obaviješteni od strane IP Visbaden da je lišen slobode M.O (43) iz Turske, za kojim je NCB Interpol Podgorica raspisao međunarodnu potjernicu, radi obezbjeđivanja njegovog prisustva u toku vođenja krivičnog postupka zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Uhapšen u Visbadenu po potjernici NCB Interpol Podgorica
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici IP Visbaden su 27.03.2017. godine, lišili slobode M.O. za kojim je NCB Interpol Podgorica raspisao međunarodnu potjernicu radi obezbjeđivanja njegovog prisustva sa ciljem vođenja krivičnog postupka zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

On je, kako se sumnja, 25.11. 2016. godine na graničnom prelazu Božaj, iz Albanije u Crnu Goru prokrijumčario oko 600kg opojne droge marihuane, koja je bila skrivena u tmv marke „Volvo“ bugarskih registarskih oznaka, kojim je ovo lice upravljalo. Droga je, kako se sumnja, bila namijenjena daljoj prodaji ka zemljama Zapadne Evrope preko teritorije Crne Gore.

Portal Analitika