Fudbal

Raičković : Do pobjede na vrućem terenu!

Treći krug takmičenja Budućnost počinje sjutra na Cetinju, protiv najstarijeg prvoligaša Lovćena. Pred novinarima su se pojavili šef stručnog štaba Miodrag Vukotić i vezista Miloš Raičković.
Raičković : Do pobjede na vrućem terenu!
Portal AnalitikaIzvor

Trener Vukotić i dalje ne može računati na nekoliko prvotimaca.

- U tim se vraćaju Mirković i Simović, ali smo i dalje lišeni usluga Vukčevića, Mitrovića, Hočka i Raičevića. Ipak, vjerujem u ove momke, koji su i pod kadrovskim problemima kontrolisali 70 minuta utakmicu u Radanovićima i imali šansu da riješe meč u svoju korist i kod vođstva - kazao je Vukotić.

Ekipa Lovćena nalazi se u nezavidnoj poziciji na tabeli.

- Ako gledamo statistiku, Lovćen je najuspješnija ekipa u drugom dijelu sezone. Riječ je o drugačijoj ekipi u odnosu na jesen, stranci su donijeli veći kvalitet i pokazali su kroz igre u prvih pet kola da nam sjutra neće biti nimalo lako. Njima je svaka utakmica borba za opstanak, a nama ostaje da se prihološki pripremimo na pritisak koji nas očekuje i budemo koncentrisani u situacijama pred protivničkim golom - ocijenio je Vukotić.

Miloš Raičković očekuje da Budućnost prebrodi igračku i rezultatsku krizu.

- Biće tvrda i teška utakmica, domaćin je izuzetno pojačan i u dobroj formi. Mi smo oslabljeni, ali vjerujem da ćemo zbiti redove, sačuvati mirnoću i riješiti utakmicu u svoju korist. Lovćenu odgovara samo pobjeda, tako da nas očekuje vruć teren. Moramo prije svega voditi računa o svom golu, jer smo primili gol na svakoj utakmici proljećnog dijela a to nam se u prvom dijelu nije dešavalo - zaključio je Raičković.

Meč između Lovćena i Budućnosti igra se sjutra od 15 časova i 30 minuta.

Portal Analitika