Fudbal

Morata prelomio

Alvaro Morata je spreman da napusti Real Madrid ovoga ljeta kako bi ponovo sarađivao sa nekadašnjim šefom Antonijom Konteom u Čelsiju.
Morata prelomio
Portal AnalitikaIzvor

Španski As prenosi da je italijanski stručnjak razgovarao direktno sa vlasnikom Plavaca Romanom Abramovičem kako bi ruski tajkun postavio kao prioritet dovođenje reprezentativca Crvene furije ovoga ljeta. Pretpostavlja se da bi svota od 65.000.000 eura bila dovoljna da ubijedi Kraljevski klub da pusti Moratu u London.  

U istom tekstu navodi se i da bi 24-godišnji napadač radije da promijeni sredinu i obuče plavi dres umjesto bijelog, bez obzira što je dijete Reala i navijač kluba od malih nogu.

Morata je, inače kao starter započeo samo devet utakmica u Primeri za Real ove sezone, a postigao je i osam golova, u prosjeku na svakih 111 minuta.

Podsjetimo, nedavno je i engleski Gardijan objavio sličnu informaciju, odnosno da je Morata na dobrom putu da se preseli na Stamford Bridž, ali da bi taj transfer mogao da bude razmjena u kojoj će Tibo Kurtoa i Eden Azar otići u suprotnom pravcu.

Portal Analitika