Marketing

Maja Strugar dobitnica stana

Maja Strugar iz Podgorice dobitinica je stana u nagradnoj igri Domaća trgovina / Aroma marketi i Konto diskonti, u saradnji sa Mastercard i Maestro karticama, potvrdila je direktorica marketinga, Jelena Šanjević.
Maja Strugar dobitnica stana
Portal AnalitikaIzvor

U Aroma marketu u Delta sitiju, u petak su svečano uručeni ključevi stana Maji Strugar, iz Podgorice srećnoj dobitnici nagradne igre "Ne zaboravi stan“, koju su organizovali kompanija Domaća trgovina, Aroma marketi i Konto diskonti u saradnji sa Masterkard i Maestro karticama.

Strugar je bila najsrećnija učesnica nagradne igre tokom koje je u sedam nedjeljnih kola dobitnicima uručeno 35 vaučera vrijednosti od po 100 eura.

Nagradna igra je počela 25. decembra i do kraja je poslato više od 25.000 SMS poruka.

Vijest o vrijednom dobitku, srećna dobitnica dobila je 21. marta, prvog dana proljeća, kada je održano javno izvlačenje nagrada, tako­đe u Aroma marketu u Delta sitiju.

– Ovo je moja prva nagrada u nekoj nagradnoj igri. Ucešće u ovoj igri započela sam prije mjesec, a da budem iskrena privukla me je nedjeljna, "sporedna“ nagrada, tj. vaučer od 100 eura.

O glavnoj nagradi nijesam ni razmišljala. Inače, svakodnevno kupujem u diskontu Konto i kada su mi javili da sam dobila nagradu, mislila sam da je u pitanju vaučer.

Ostala sam bez riječi kad su mi objasnili da je u pitanju glavna nagrada – kazala je srećna dobitnica.

Direktorica marketinga kompanije Domaća Trgovina Jelena Šanjević  je  najavila da će Aroma marketi i Konto diskonti nastaviti da svojim potrošačima pružaju najviše standarde u dijelu kvaliteta i da ih, kroz inovativne i vrijedne lojaliti sisteme, uvijek nagrade za njihov izbor.

U saradnji sa kompanijom "Ekspo komerc“ i brendom "Jafa“, čiji su distributeri, Aroma marketi i Konto diskonti svoje kupce će obradovati novom nagradnom igrom već u aprilu.

Portal Analitika