Fudbal

Vučinić zaigrao nakon novembra 2015. godine: Problem je samopouzdanje

Mirko Vučinić zaigrao je prvi put od novembra 2015. i teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata koljena.
Vučinić zaigrao nakon novembra 2015. godine: Problem je samopouzdanje
Portal AnalitikaIzvor

Tumbaković ga je ubacio u drugom minutu sudijske nadoknade, ali je to bilo premalo vremena da as iz Nikšića promijeni stanje na terenu.

- Bio sam spreman za onoliko koliko me šef stavio. Nije me bilo lako ni ubaciti jer nijesam igrao godinu i po. Vratio sam se i nadam se da ću sljedeći put moći da pomognem malo više - rekao je Vučinić.

Meč sa Poljacima okarakterisao je kao mnogo čudan.

- Mislim da su Poljaci bili bolji u prvom poluvremenu, dali su gol, da li je prije toga bio faul - glupo je govoriti. Izgubili smo utakmicu u kojoj smo mogli da uzmemo bod. Nakon izjednačenja imali smo šansu preko Šofranca da pobijedimo, ali nikad nije lako dati gol. Potom smo primili gol iz maltene kontranapada. Pred nama je još pet utakmica, moramo da dignemo glave i nastavimo da radimo kao što smo do sad.

savic270317

Što vam je selektor rekao na poluvremenu?

- Rekao je koje su nam slabosti. Malo smo se bojali. U drugom poluvremenu smo igrali bolje, u nekim momentima čak i držali igru, dali i gol. Moramo mnogo da poradimo na samopouzdanju, pogotovo u prvom poluvremenu nije bilo baš dobro, ali ima vremena, biće još utakmica i nadam se pobjeda - zaključio je napadač Al Džazire. 

ARENA, Pobjeda

Foto: eurosport.onet.pl

Portal Analitika