Košarka

ZUROS: Markus Vilijams više nije igrač Budućnost Volija

Markus Vilijams nije više igrač Budućnost Volija saopštio je na današnjem presu trener "plavih", Ilijas Zuros.
ZUROS: Markus Vilijams više nije igrač Budućnost Volija
Portal AnalitikaIzvor

Vilijams je prošlog ljeta stigao u redove prvaka Crne Gore, bio je igrač koji je u regularnom dijelu sezone ABA lige imao najviše asistencija, mada prema Zurosovim riječima, nije uspio da se potpuno uklopi u ekipu.

- Markus Vilijams nije više u našem timu. To je bila odluka koju smo donijeli zajedno, jer je pokazao nepoštovanje prema klubu, prema dresu koji nosi, saigračima i trenerima, kako tokom mečeva, tako i na treninzima. Svi ostali igrači su spremni za utakmicu sa Zvezdom. Potrebno nam je više koncentracije tokom meča. Rekao bih da smo gubili koncentraciju po desetak minuta na svakom duelu sa Zvezdom, i ti periodi su nas koštali poraza. Potrebna nam je i veća agresivnost u odbrani. Nadam se da svi shvataju da je ovo meč na sve ili ništa i da ćemo dati svoj maksimum kako bismo pobijedili. Očekujem punu salu i podršku navijača - zaključio je Zuros.

Ekipa Budućnost Volija u utorak od 20 sati u "Morači" igra drugu utakmicu polufinalne serije plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom, koja nakon startnog trijumfa vodi 1:0 u seriji. Iz kluba je saopšteno da će ulaznice za ovaj meč biti u prodaji i sjutra od 10 sati, na biletarnici Sportskog centra, po cijeni od 7 eura.

A.P.

Portal Analitika