Politika

SDP: DPS u Petnjici vlada pomoću ukradenih mandata

Demokratska partija socijalista (DPS) trenutno u Petnjici vlada uz pomoć ukradenih mandata, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije (SDP).
SDP: DPS u Petnjici vlada pomoću ukradenih mandata
Portal AnalitikaIzvor

„Podsjećamo Petnjičane da ne zaborave da DPS-u Petnjice nije ništa sveto, da sada u Petnjici vladaju uz pomoć ukradenih mandata od SDP-a, a visoko sumnjivo na bazi političke korupcije, obzirom na razne afere kojima se "uveseljava "javnost“, kaže se u saopštenju petnjičkog odbora SDP-a.

Prema njihovim riječima, te afere pokazuju kako DPS zloupotrebljava resurse „i trguje ljudskim dušama u Petnjici za radna mjesta, asfalt i socijale“.

„Tužilaštvo ćuti, bestidnici koji kupuju i ništa manje oni koji se prodaju, zajedno zadaju još jedan udarac Petnjici i nastavljaju kreiranje ružne slike o Petnjici koju su počeli praviti prije tri i po godine sa dojučerašnjim koalicionim partnerima, a sada je nastavljaju sa ljudima koji su politički kradljivci mandata i politički trgovci zarad isključivo ličnih interesa, pritom nijednog trenutka ne razmišljajući o opštem interesu građana Petnjice“, navodi se u saopštenju.

Iz SDP-a su poručili građanima Petnjice da njihovi preci „nijesu zaslužili da njihovi potomci imaju takvu vlast kojoj se ismijava čitavi svijet“.

„Ne zaboravljajte to da sada u Petnjici vlada jednopartijska većina nastala krađom mandata, izdajom, i političkom trgovinom iz isključivo ličnih interesa pojedinaca koji u tim trgovinama učestvuju“, kaže se u saopštenju.

(Mina)

Portal Analitika