Politika

ĆATOVIĆ: Svako treba da se bori za svoje glasače

Dobro je što opozicija neće bojkotovati predstojeće lokalne izbore u Herceg Novom, kazala je za Dan član Predsjedništva Demokratske partije socijalista Marija Ćatović.
ĆATOVIĆ: Svako treba da se bori za svoje glasače
Portal AnalitikaIzvor

 “Očekujem da će Demokratska partija socijalista pobijediti na predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom. Pokazalo se da je dosadašnji način rukovođenja hercegnovskom opštinom bio neefikasan. Nadam se da će građani Herceg Novog na majskim lokalnim izborima dati većinsko povjerenje DPS-u”, navela je Ćatovićeva.

Većina opozicionih političkih subjekata iskazala je spremnost za učešće na lokalnim izborima u Herceg Novom. Ćatovićeva ističe da je dobro što opozicija u susret hercegnovskim izborima nije odlučila da primijeni nikšićki scenario, odnosno da bojkotuje i taj izborni proces.

“Bojkot izbora uopšte nije dobro rješenje u bilo kom slučaju. Svako treba da se bori za svoje glasače. Dobro je što su opozicioni politički subjekti odlučili da izađu na lokalne izbore u Herceg Novom. Izbori su prilika da svaki politički subjekt odmjeri svoju snagu i povjerenje građana. Odluka da se ne izađe na izbore nije dobra taktika”, smatra Ćatovićeva.

Većina opozicionih političkih subjekata saopštila je da će nastupiti na hercegnovskim lokalnim izborima.

Portal Analitika