Društvo

Reagovanje na tekst "Tuča u nikšićkoj bolnici"

Zbog sebe i svoje porodice, prinuđena sam na ovo reagovanje i da obavjestim javnost sa tačnim informacijama, ističe Konstantina Maraš koja je putem elektronske pošte Portalu Analitika dostavila svoje reagovanje na tekst „Tuča u nikšićkoj bolnici“.
Reagovanje na tekst "Tuča u nikšićkoj bolnici"
Portal AnalitikaIzvor

U ovom prilogu prenešen je video-zapis sa Facebook stranice Podgorički vremeplov na kome se vidi kako se dvije osobe ženskog pola fizički obračunavaju u hodniku Opšte bolnice u Nikšiću. Ova institucija je, pak, dala javni demantij u kome je navela da incidenta nije bilo.

- Povodom objave vašeg portala pod nazivom „Tuča u nikšićkoj bolnici“ želim da obavjestim javnost da jeste došlo do incidenta, jer me dotična gospođa napala i vrijeđala porodicu na očigled 20-tak ljudi i da sam jednostavno pokusala da odbranim sebe, i izvučem se iz sukoba i odem više puta, ali je dotična nastavljala što se vidi na snimku. Ali mi nije jasno kako mediji smiju objaviti netačne informacije i neki snimak koji je amaterski, a da pritom ne zaštite lik aktera te svađe. Zbog sebe i svoje porodice, prinuđena sam na ovo reagovanje i da obavjestim javnost sa tačnim informacijama. Ja nisam pozvana na saslušanje u sud za prekršaje, već na informativni razgovor u CB Nikšić, gdje nisam dala bilo kakvu izjavu ili potpisivala bilo šta. Samo mi je saopšteno da će mi, zbog narušavanja javnog reda i mira, ići prijava kod Suda za prekršaje. Dakle, obavještavam sve one medije, stranice i portale kao i onog ko je snimio incident i one koji su ugrozili moj indetitet i zloupotrebili moje ime i prezime bez moje saglasnosti, da ću sa svojim advokatima preuzeti zakonske mjere kako bih zaštitila i sebe i svoju porodicu - navodi se u reagovanju Konstantine Maraš.

Portal Analitika