Politika

SDP: Nadamo se da će Marković smoći snage da postane premijer koji služi narodu

''SDP-u je jasan jad gospodina Markovića koji otima od izmučenih majki da bi bilo više za tajkune i pozajmljena imena njegovih partijskih saboraca. SDP-u je jasan jad gospodina Markovića kad prodaje Crnu Goru do poslednjeg komada da bi njegovi drugovi mogli više ponijeti iz Crne Gore, a vratiti nam državljanstva'', saopšteno je iz Socijaldemokratske partije Crne Gore.
SDP: Nadamo se da će Marković smoći snage da postane premijer koji služi narodu
Portal AnalitikaIzvor

Prema njihovim riječima evidentna je nelogičnost u tvrdnjama da SDP želi vlast po svaku cijenu.

''SDP-u je jasan jad gospodina Markovića koji do samoponiženja nudi u bescijenje mjesta u Vladi državnog udara, a niko iz opozicije neće. I onda, zamislite tu pogubljenost, premijer tvrdi da odbijajući da bude dio Vlade, SDP hoće u vlast po svaku cijenu. Jasan nam je i jad ostavljenog DPS -a kada je SDP svojevoljno otišao u opoziciju, poslije dobijanja poziva za punopravno članstvo u NATO'', ističe se u saopštenju.

Kako dodaju vrijeme je takvo da ''nema iza koga DPS sad kriti svoje pravo lice''.

''SDP –u je jasan jad gospodina Markovića kada mu je namijenjena uloga sezonskog premijera sa najkraćim mandatom u istoriji višepartizma do proljećnjih opštih izbora. Ili za njega još gore, dok kolegi Vujanoviću ne istekne treći neustavni mandat. SDP–u samo nije jasno ,cijenećii neke dobre napore gospodina Markovića, da ne vidi neumitan kraj autokratske vlasti DPS-a koja je okupirala svoju zemlju ipoharala je. Kako ne vidi: nesalomljivost izmučenih majki Crne Gore, poraz koji su im nanijeli sami slobodni građani Nikšića, povraćeni dignitet profesiji ljekara koji su povratili svoju Komoru, oslobađanje građanskom hrabrošću ip atriotizmom Javnog servisa'', navodi se u saopštenju.

Iz SDP-a zaključno poručuju da se nadaju da će Marković ''ipak smoći snage i postati premijer koji služi narodu, a ne jedinoj nesmjenjivoj autokratiji u NATO famiijii posljednjoj  u Evropi''.

Portal Analitika