Crna hronika

Golden gejt: Neistinite konstrukcije i propaganda

Firma Golden gejt saopštila je danas da u salonima, dvorištu i magacinima te kompanije nijesu konfiskovane švercovane cigarete.
Golden gejt: Neistinite konstrukcije i propaganda
Portal AnalitikaIzvor

Ranije je u medijima objavljeno da su inspektori Odsjeka za suzbijanje organizovanog kriminala i kolege iz specijalnog istražnog tima zaplijenili ogromnu količinu cigareta, bez akciznih markica, koje su pronašli u tri magacina stovarišta firme Golden gejt u Karabuškom polju, nadomak Tuzi.

"Želimo da demantujemo konstrukcije i propagandu koju od sinoć preko portala i televizije vodi grupacije Vijesti, protiv jednog od najstarijeg preduzeća u Crnoj Gori, Golden Gejta", kaže se u reagovanju te kompanije.

Navodi se da vlasnik te kompanije nije priveden ni hapšen i da obavlja obaveze i poslova u firmi.

"Naš najveći uspjeh je što ono što smo stekli sa našim kupcima od 1991. godine", kazali su iz Golden gejta.

Prema njihovim riječima, to se pokazalo i danas, cjelodnevnim pozivanjem i intersovanjem kupaca iz cijele Crne Gore, kako bi provjerili jer nijesu povjerovali u informaciju.

Oni su pozvali sve zainteresovane novinare, televizijske ekipe i ostale da posjete Golden gejt i uvjere se da sve što što je objavljeno u vezi kompanije i njenog vlasnika nije istina.

"Golden gejt ne može biti odgovoran za dešavanja u komšiluku na stotine metara udaljenom objektu, koji koristi pod zakup lice koje nema nikakce veze sa Golden Gejtom ni sa porodicom osnivača Golden Gejta", rekli su iz te kompanije.

Oni su najavili da će, kako bi odbranili čast, rad i višedecenijski porliveni zboj tužiti Vijesti zbog "laži propagande protiv te komapnije".

Portal Analitika