Društvo

Iskoristite lijepo vrijeme: Evo kada nas očekuju nove padavine

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
Iskoristite lijepo vrijeme: Evo kada nas očekuju nove padavine
Portal AnalitikaIzvor

Vjetar slab do umjeren, promjenljiv. Jutarnja temperatura od nula do 12, dnevna od 17 do 26 stepeni.

Prema prognozama Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju u sjutra će takođe biti lijepo vrjieme dok se nove padavine očekuju u nedjelju.

Subota: 

subota

Pretežno sunčano. Poslijepodne u sjevernim predjelima promjenljivo oblačno, samo ponegdje uz kratkotrajnu kišu ili grmljavinu. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 12, najviša dnevna od 15 do 25 stepeni. 

Podgorica: Pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren južni. Jutarnja temperatura vazduha oko 11, najviša dnevna do 25 stepeni. 

Nedjelja: 

nedjelja

Prijepodne promjenljivo oblačno ponegdje sa kišom. Od sredine dana pretežno oblačno, povremeno kiša ponegdje pljuskovi i grmljavina, a krajem dana ili tokom noći na sjeveru snijeg. Više padavina se očekuje u sjevernim i centralnim predjelima. Vjetar umjeren do pojačan južnih smjerova, krajem dana i tokom noći u skretanju na sjeverni smjer, i u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 10, najviša dnevna od 6 do 20 stepeni. 

Podgorica: Prijepodne sunčani intervali i uglavnom suvo, a popodne i tokom noći povremeno kiša. Vjetar umjeren do pojačan južni, tokom noći pojačan i jak sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 9, najviša dnevna do 20 stepeni. 

Portal Analitika