Društvo

Jovanovski-Dašić ide u penziju

Vlada je na jučerašnjoj sjednici konstatovala prestanak mandata pomoćnici ministra zdravlja dr Miri Jovanovski-Dašić, na lični zahtjev, jer odlazi u penziju.
Jovanovski-Dašić ide u penziju
Portal AnalitikaIzvor

Dašić-Jovanovski je bila na čelu Direktorata za biomedicinu od 19. aprila 2012. Donijeto je i rješenje kojim je za v.d. generalnog direktora Direktorata za rad u Ministarstvu rada i socijalnog staranja postavljen Zoran Ratković.

Konstatovan je i prestanak mandata generalnoj direktorici Direktorata za upravne unutrašnje poslove u Ministarstvu unutrašnjih poslova Sandri Bugarin, zbog ukidanja tog radnog mjesta.

Donijeto je i rješenje da za v.d. generalnog direktora Direktorata za građanska stanja i lične isprave u MUP-u bude Milanka Baković.

Za državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja imenovan je Đuro Žugić.

V.d. generalna direktorka Direktorata za odnose sa vjerskim zajednicama u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava je Žana Filipović, jer je dosadašnjem direktoru Dragutinu Papoviću istekao mandat.

Vlada je razriješila dva člana Savjeta za visoko obrazovanje - Dražena Gazivodu, Studentski parlament Univerziteta Crne Gore i Mariju Radunović, Studentski parlament Univerziteta Donja Gorica i donijela rješenje o imenovanju dva nova člana – Marka Pešića, Studentski  parlament UCG i Tomislava Turanjanina, Studentski parlament Univerziteta „Mediteran“.

Izvor: Pobjeda

Foto: Dan

Portal Analitika