Region

Šešelj: Samo ja mogu da kontrolišem Vučića

Osim mene, niko u drugom krugu ne može da pobijedi Aleksandra Vučića – poručio je pristalicama u Kruševcu predsjednički kandidat Vojsilav Šešelj, dodajući da mora da pobijedi glavne konkurente Sašu Jankovića i Vuka Jeremića.
Šešelj: Samo ja mogu da kontrolišem Vučića
Portal AnalitikaIzvor

- Za mene će glasati svi oni koji su protiv toga da sva vlast u Srbiji bude u jednim rukama, što nije dobro ni za Srbiju, ni za Vučića.

Šešelj podvlači da je sa predsjedničke funkcije u stanju da kontroliše aktuelnog premijera i Vladu, a da to nijesu njegovi konkurenti.

- Njih šestorica zajedno nijesu u stanju da kontrolišu Vučića, a ja, bez lažne skromnosti jesam, jer sam kvalifikovan, obrazovan, sa velikim političkim iskustvom i dosta energije – vjeruje lider SRS.

- Narod nikada nijesam prevario ili obmanuo, a dokazao sam za razliku od kojih konkurenata da sam spreman da se lično žrtvujem za principe, otadžbinu i srpstvo.

Predsjednički kandidat SRS je ponovio da je po pitanju Kosmeta ključno prekinuti pregovore dok se ne ralizuje obećana Zajednica srpskih opština, a da pregovarački proces treba da se vrati u UN. Napominje da je njegova osnovna orjentacija protivljenje ulasku u EU i integracija sa Rusijom i drugim prijateljskim zemljama.

Priželjkuje TV duel s Vučićem uoči drugog kruga jer vjeruje da će ga i tu pobijediti. Do tada, dodaje, kampanju vodi neumorno po svim mjestima, ali je para i vremena bilo samo za tri velika mitinga, u Beogradu, Novom Sadu i u Nišu.

DOS uništio Srbiju

Predsjednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je danas Podunavski i Južnobanatski okrug i poručio da je DOS za 12 godina potpuno devastirao Srbiju.

U razgovoru sa okupljenim građanima, prisjetio se kako je nekada nailazio na zvižduke dok je pričao da će Srbija biti uništena, a da se, nažalost, ispostavilo da je bio u pravu.

Šešelj je istakao da mu je nakon povratka sa "dužeg službenog puta" bilo teško da prepozna svoju zemlju i da mu nimalo nije drago što su "Dosmanlije za 12 godina potpuno devastirale Srbiju".

novosti.rs

Portal Analitika