Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • BIZNIS DOGAĐAJ SA DR ROBERTOM HOGANOM: Jedan od najuticajnih psihologa današnjice dolazi u Crnu Goru

BIZNIS DOGAĐAJ SA DR ROBERTOM HOGANOM: Jedan od najuticajnih psihologa današnjice dolazi u Crnu Goru

Doktor Robert Hogan, jedan od najuticajnijih psihologa današnjice i osnivač globalne kompanije za procjenu ličnosti Hogan Assessment Systems, održaće po prvi put predavanje u Crnoj Gori u aprilu, u sklopu biznis događaja koji organizuje Blue Coach. Biznis događaj biće održan 18. aprila, u hotelu Hilton, u Podgorici. Prisutni će imati priliku da od osnivača jednog od globalno najpoznatijih testova za procjenu ličnosti čuju zanimljivo predavanje, a potom učestvuju u panel sesiji pitanja i odgovora.
BIZNIS DOGAĐAJ SA DR ROBERTOM HOGANOM: Jedan od najuticajnih psihologa današnjice dolazi u Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor

 „Nakon velikog broja odrađenih procjena ličnosti i saradnje sa kompanijama u Crnoj Gori i šire, odlučili smo da 2017. godinu obilježimo na pravi način, organizovanjem  druženja sa dr Hoganom. Biće to jedinstvena prilika da čujemo mišljenja jednog od najuticajnijih psihologa današnjice na temu budućnosti uspješnog poslovanja i veze između psihologije i biznisa“ – kazao je Srđan Vukčević, izvršni direktor kompanije Blue Coach.

Hogan procjene napravljene su kako bi mogle da odgovore konkretnim izazovima sa kojim se suočavaju biznisi, bilo da je u pitanju faza prije zapošljavanja ili razvoj karijere vaših zaposlenih. Danas, ova kompanija je lider u svojoj industriji i ima najrazvijeniju bazu studija o značaju procjena u predviđanju performansi ljudi u vašoj organizaciji, shodno njihovoj ličnosti.

Pored dr Hogana predavanje će održati i potpredsjednik Hogan Assessment Systems, gospodin Scott Gregory.

Prijave za biznis događaj moguće su putem linka http://bluecoach.me/dr-hogan-u-crnoj-gori/.

O Robertu Hoganu: Doktorirao je na Univerzitetu California, Berkeley, specijalizujući se za procjenu ličnosti. Bio je profesor na McFarlinu i predsjednik Odsjeka za psihologiju na Univerzitetu Tulsa 17 godina. Dr Hogan je autor više od 300 knjiga, poglavlja i članaka u časopisima.

Portal Analitika