Košarka

Meč iz kojeg mogu samo dobiti - Budućnost spremna za senzaciju u ''Pioniru''!

U taboru crnogorskog šampiona su svjesni - ovo je meč iz kojeg samo mogu dobiti. A pobjeda bi bila ravna senzaciji! Košarkaši Budućnost Volija igraće večeras u Beogradu sa Crvenom zvezdom prvu utakmicu polufinala plej-ofa regionalne ABA lige.
Meč iz kojeg mogu samo dobiti - Budućnost spremna za senzaciju u ''Pioniru''!
Portal AnalitikaIzvor

Beogradski tim, koji brani trofej, dobio je oba međusobna duela ove sezone, a ligaški dio završio je sa 25 pobjeda i jednim porazom. Crnogorski prvak prvi dio regionalnog takmičenja završio je kao četvrtoplasirani sa 18 pobjeda i osam poraza.

"Plej-of je druga priča. Jedan tim ide u finale. Pokušaćemo da igramo dobro. Poštujemo ih mnogo, znamo da igraju dobro, ali daćemo sve od sebe. Bićemo im teški protivnici, jer vjerujemo da možemo da se borimo do kraja", rekao je Zuros. 

Kapiten Budućnosti Suad Šehović rekao je da je dužnost ekipe da seriju učini što zanimljivijom. 

"Došao je trenutak za koji smo se borili i spremali cijele sezone. Protivnik je jedan od najboljih timova u Evropi, a naša dužnost je da duel učinimo što zanimljivijim i da se na njajbolji način predstavimo", rekao je Šehović.

Duel u Bogradu počeće u 19 sati. Revanš je na programu 28. marta u Podgorici, a eventualna majstorica 4. aprila u Beogradu.

Portal Analitika