Crna hronika

Dačević: Sinđelić mi je rekao da će da ubije Đukanovića

Četnički vojvoda Milika Čeko Dačević izjavio je juče da mu je Aleksandar Saša Sinđelić rekao da će lično da likvidira Mila Đukanovića.
Dačević: Sinđelić mi je rekao da će da ubije Đukanovića
Portal AnalitikaIzvor

- Došao sam, poslije povratka sa Ravne Gore, oko 16 – 17. oktobra u restoran - pivnicu na Zeleni venac i Sinđelić mi je rekao da će lično da ubije mafijaša i lopova Đukanovića. Ja sam to shvatio kao kafansku priču i nijesam se ni obazirao, da bi on ponovio: Zapamti dobro što sam ti rekao: ja ću lično da ga likvidiram - rekao je Dačević u gostovanju na TV Hepi. Dačević je izjavio da su mu vozač i više prijatelja četnika rekli da su pozvani da idu na miting u Podgoricu, da podrže opoziciju za smjenu Đukanovića.

- Otišao sam iz Pljevalja u Nikšić i glasao za srpsku opoziciju. Telefon mi je zazvonio na povratku prema Pljevljima, Sinđelić je bio na vezi i rekao mi da ima uhapšene ljude u Crnoj Gori i da vidim da ih pušte. Kad sam stigao kući, opet me je zvao i zamolio da intervenišem da se pušte ta lica. Bio sam zatečen - rekao je Dačević. On dalje kaže da je iz medija saznao da je Sinđelić uhapšen.

- On nije moj borac, upoznao sam ga u Beogradu, bio je naporan, isto kao grupa koja je išla u Ukrajinu, sa kojima sam došao u sukob jer se u Rusiju ne ide kao klošari i lopovi, njih 15-20. Ako se ide pomoći Rusiji, ide se na par hiljada uz dozvolu države – rekao je Dačević.

Pobjeda

Portal Analitika