Fudbal

Bez pola ekipe do pobjede

U okviru 22. kola Telekom 1. CFL Budućnost će u subotu gostovati u Radanovićima. Protivnik je ekipa Grblja, a utakmica počinje u 15 časova.
Bez pola ekipe do pobjede
Portal AnalitikaIzvor

Na press konferenciji uoči utakmice govorili su šef stručnog štaba Miodrag Vukotić i napadač Goran Vujović.

Budućnost će sjutra imati problema sa sastavom ekipe. 

- U velikim smo kadrovskim problemima. Povrijeđeni su štoperi Vukčević, Mitrović i Simović, kao i igrači sredine terena Raičević, Hočko i Mirković. Pored svega toga, moramo biti optimisti. Analizirali smo situaciju u kojoj smo trenutno, razgovarali na svim nivoima kluba i vjerujem da ćemo izvući pouke i izaći iz krize.

O sjutrašnjem protivniku, koji je Budućnost eliminisao iz Kup takmičenja, Vukotić ima samo riječi hvale.

- Radi se o ozbiljnoj ekipi, koja je jača nego jesenas kad su nas izbacili iz Kupa. Kući igraju odlično, a i u gostima pokazuju dobre partije, kao u prošlom kolu protiv Mladosti. Što se tiče tog dvomeča, u Podgorici smo dominirali i trebali da dobijemo sa većom razlikom, a u Radanovićima se pred kraj utakmice ekipa na trenutak "uspavala" i Grbalj je to kaznio.

Pred kraj izlaganja, šef struke "plavih" je rekao :

- Očekujem reakciju ekipe, dobro je što nam se poslije suspenzije vratio Vujović. On će, pored Đaloviča i Radunovića, sjutra biti predvodnik praktično nove Budućnosti, jer igramo bez šest standardnih prvotimaca.

Goran Vujović, uz Đalovića i Raičevića najbolji strijelac ekipe, optimista je pred sjutrašnju utakmicu.

- Nadam se da ću sjutra, uz Đala, pomoći mlađim saigračima da dođemo do pobjede. Izgubili smo četiri boda prednosti u odnosu na rivale, ali vjerujem da ćemo se brzo vratiti u pravi ritam i povećati razliku do kraja prvenstva.

 

Portal Analitika